Unibet fogadások az interneten

Chelsea csak két játékosot írt alá Conte megérkezését követően – Michy Batshuayi Marseille-től és N’Golo Kante a Leicester Citytől – annak ellenére, hogy a nyáron megjelölt Unibet hierarchia a legutóbbi hat hónapig legfeljebb hat jelentősebb aláírást várt a klubba A szezon 10. helyezésének befejezése.

Azonban ezek az erőfeszítések a mai napig csalódtak, amint az idő leereszkedik a határvonal felé. „Őszintén kell lennem, azt hiszem, problémánk lesz, hogy elérjük a [transzfer] célokat” – mondta Conte. „Még mindig remélem, hogy ez a transzferpiac javítja a Unibet fogadások az interneten csapatot és a csapatot néhány új játékossal, de megértjük, hogy célunkat nagyon nehéz elérni. De most van egy játékunk Burnley ellen, ami sokkal fontosabb, mint a transzferpiac.Ezt követően remélem, hogy néhány további játékost meg akarunk hozni, mint a Unibet határidő előtt. ”

A Chelsea nem tudja az európai labdarúgót a jövőbeli célokra kínálni, és csak hat nappal az átadás után az ablak marad, számos alternatív célpontot kerget, miután Unibet elhagyták a Conte preferált lehetőségeit. A Kalidou Koulibaly és az Alessio Romagnoli ajánlatait a mai napig elutasította Napoli és Milánó a Conte-nal, aki kénytelen volt improvizálni, miután meglepően megfordította figyelmét az Alonso-ra.

A 25 éves volt a Premier League a Bolton-szal szerzett tapasztalat, Unibet akinek a nevét 19-ben írták alá, és a Sunderland 2014-ben a hitelnyújtás során.Cesar Azpilicueta és Branislav Ivanovic további fedezését nyújtja teljes körűen, lehetővé téve az utóbbi számára, hogy szükség esetén központi védelemre lépjen.

A Conte további védekező kiegészítések iránti Unibet online fogadási vágyának két új alkalmazottja lehetett a Chelsea-ban szerdai határidő előtt. Az Ola Aina fiatalkori Unibet kopogás a Bristol Rovers-t nyertes hétvégén nyerte el az olaszokat, akik csak négy teljesen illeszkedő védővel rendelkeztek a szombat Burnley látogatásához.